Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incident la Târgul Căciulilor de la Blaj: Tânăr de 18 ani, prins în timp ce încerca să vândă un produs furat de la standul unui comerciant

Publicat

targ caciuli blaj 2014_3 Un tânăr de 18 ani din Blaj a fost prins de jandarmi, sâmbătă, în timp ce încerca să vândă o căciulă pe care a sustras-o de la un comerciant, participant în cadrul Târgului Căciulilor. Acesta riscă să fie cercetat penal.

În timp ce participa la Târgul Căciulilor din municipiul Blaj, un tânăr din localitate a sustras o căciulă şi a vrut să o vândă. A fost prins de jandarmi şi riscă să fie cercetat penal.

Incidentul a fost semnalat sâmbătă, 6 decembrie, la ora 14.30, chiar de păgubit. Este vorba de un comerciant, participant la târgul respectiv, care le-a relatat jandarmilor că un bărbat, după ce a probat o căciulă din blană de miel pe care o avea expusă, a plecat cu aceasta fără să o plătească.

Imediat jandarmii au acţionat pentru prinderea făptuitorului, depistându-l pe strada Republicii din localitate în timp ce încerca să valorifice în interes personal bunul furat.

Este vorba de un localnic în vârstă de 18 ani, Vasile M. Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat Poliţiei Municipiului Blaj pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax