Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident pe DN1: Un bărbat a fost ameninţat în trafic cu un pistol gaze

Publicat

Un bărbat din municipiul Aiud a fost ameninţat cu pistolul în timp ce se deplasa pe DN1, în apropiere de comuna Miraslău. Incidentul a avut loc luni, iar motivul au fost neînţelegerile în trafic cu un alt şofer.

Potrivit poliuţiştilor solicitaţi să intervină, conducătorul auto a scos pistolul şi l-a îndreptat, din mers, spre reclamant. Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au oprit autoturismul indicat de reclamant în zona şoselei ocolitoare a municipiului Alba Iulia. Cu această ocazie a fost identificat conducătorul auto, S.F.V., de 27 de ani, din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, iar în autoturismul acestuia au fost găsite un pistol cu gaz şi un dispozitiv cu electroşocuri.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de port armă. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax