Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INCIDENT pe o trecere de pietoni din centrul orașului Alba Iulia: Un bărbat reclamă că a fost acroșat de o mașină

Publicat

trecere de pietoni

Un incident rutier a avut loc miercuri, 5 februarie, în centrul orașului Alba Iulia. O persoană ar fi fost acroșată pe trecerea de pietoni din centrul orașului, de un automobil, care și-ar fi continuat drumul fără să se oprească.

În jurul orei 10.45, un bărbat de 35 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Alba și a reclamat că a fost victima unei acroșări pe trecerea de pietoni, au declarat pentru Alba24.ro, reprezentanții IPJ Alba. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, la fața locului s-a deplasat o echipă care a investigat cazul. Polițiștii au început o serie de cercetări care vizează vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

incident trecere de pietoni

Acestia au mai declarat că îl caută pe șoferul care l-ai fi acroșat pe pieton și că au unele semnalmente ale automobilului.

Este vorba despre trecerea de pietoni pe care în urmă cu două luni un bărbat a fost accidentat mortal în timp ce traversa strada.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax