Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: TRAGEDIE la Alba Iulia. Minor electrocutat mortal în zona stației CFR Bărăbanț. S-ar fi urcat pe unul dintre vagoane

Publicat

Un incident teribil s-a petrecut joi după-amiaza, în jurul orei 16:00, în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia, în zona silozurilor de lângă gara CFR. 

Un copil în vârstă de 15 ani a decedat după ce s-a electrocutat. Tragedia s-ar fi produs în timp ce băiatul s-ar fi urcat pe unul dintre vagoanele staționate.

UPDATE 3. Informația inițială potrivit căreia băiatul ar fi vrut să își facă un selfie nu a fost confirmată de către autorități. 

Incidentul s-a produs la circa 200 de metri de stația CFR Bărăbanț, între liniile 1 și 2. 

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 16 iunie 2022, în jurul orei 16:00, polițiștii Servicului Județean de Transporturi Alba au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un minor s-a electrocutat, în zona gării Bărăbanț din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că minorul, în vârstă de 15 ani, din Alba Iulia, s-ar fi urcat pe un vagon din compunerea unui tren de marfă, împrejurare în care a fost electrocutat.

Din păcate, acesta a decedat.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, din nefericire, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Știrea inițială

Potrivit primelor informații, un copil în vârstă de aproximativ 15 ani s-ar fi electrocutat, în zona silozurilor din cartierul albaiulian Bărăbanț.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD alături de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță cu medic.

La sosirea echipelor de salvare la fața locului, minorul era în stop cardio-respirator, astfel că au fost începute manevrele de resuscitare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax