Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incidente din cauza alcoolului, la Alba Iulia, Blaj şi Cîmpeni. Jandarmii au sancţionat şase persoane

Publicat

Consumul excesiv de alcool a cauzat mai multe incidente în Alba Iulia, Blaj şi Cîmpeni, pentru aplanarea cărora au intervenit jandarmii, la sfârşitul săptămânii trecute. Oamenii legii au sancţionat şase persoane.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Cîmpeni a intervenit sâmbătă seara, la ora 20.40, pentru aplanarea unui scandal izbucnit în incinta unui local situat pe strada Revoluţiei de la 1848. Incidentul a fost semnalat la 112, iar la faţa locului au fost identificaţi doi localnici, care, pe fondul consumului excesiv de alcool se înjurau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Jandarmii s-au interpus între cei doi şi i-au împiedicat să-şi pună în practică intenţiile violente. Au fost identificaţi ca fiind Ş.C. (39 de ani) şi U.A. (35 de ani) –  ambii domiciliaţi în Câmpeni – şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei, respectiv avertisment scris.

Tot consumul excesiv de alcool a adus sancţiuni contravenţionale din partea jandarmilor şi în cazul a doi bărbaţi din Alba Iulia. Cei doi se aflau sâmbătă, la ora 21.20, în localul amenajat în incinta unei benzinării situate de strada Alexandru Ioan Cuza şi au înjurat şi jignit barmanul de serviciu, deoarece acesta refuzase să le mai vândă alcool. Refuzul a fost justificat de faptul că bărbaţii se aflau deja sub influenţa băuturilor alcoolice şi, în conformitate cu prevederile legale, servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate (…) se sancţionează cu amendă de la 100 lei la 500 lei şi cu suspendarea activităţii localului public pe o perioadă cuprinsă între 10 şi 30 de zile. Cei doi au fost identificaţi  – B.C.D. şi B.C.G., ambii în vârstă de 35 de ani – şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Alcoolul a stat şi la baza unui scandal între doi tineri din municipiul Blaj. Incidentul a fost semnalat la 112, duminică, la ora 3.50, pe strada Gheorghe Doja din localitate. La faţa locului au fost identificaţi M.L.T ( 18 ani) şi D.L.B. ( 21 de ani), care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de consumul alcoolului, se înjurau, se îmbrânceau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Jandarmii au intervenit prompt şi au aplanat conflictul. Pentru fapta săvârşită tinerii au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax