Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incompatibilitate reclamată la BEC, la o secție din Sebeș: Locțiitorul președintelui, fiul unei candidate la Consiliul Local

m

Publicat

Cu o zi înainte de alegerile locale, PNL Sebeș a înaintat o contestație către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 4 Sebeș în care susține că un locțiitor de la o secție de votare se află în incompatibilitate. 

Potrivit reprezentanților PNL Sebeș, Aron Andrei este  locțiitorul președintelui secției de votare nr. 108 Petrești, Municipiul Sebeș, dar se află în incompatibilitate fiind fiul candidatei PSD la funcția de consilier local, Aron Elena.

Conform art. 25 alin. 2 din Legea nr. 115/2015, „Birourile electorale sunt alcătuite numai din cetățeni cu drept de vot.

Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai birourilor electorale”.

Mai mult, reprezentanții PNL Sebeș susțin că în aceeași situație s-a aflat și dl Salău Nicolae, fratele candidatului PSD la funcția de consilier local, Salău Marius, la secția de votare nr. 107. Acesta s-a retras de la secția de votare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate