Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inconştienţă de mamă: Şi-a lăsat bebeluşul încuiat în maşină pentru mai bine de o oră, ca să se plimbe prin magazine

Publicat

Inconştienţa părinţilor poate pune în pericol viaţa unor copii care, din păcate, sunt prea mici ca să poată reacţiona. Este şi cazul unei femei din Alba Iulia care şi-a încuiat bebeluşul în maşină, joi, pe strada Cloşca din municipiu, pentru mai bine de o oră, pentru a merge la cumpărături. Proprietarii magazinelor din zonă au fost singurii care au reacţionat la plânsetele disperate ale micuţului.

Mama bebeluşului mai avea încă un copil şi îl purta pe al treilea în pântece, dar nepăsarea de care a dat dovadă a strârnit groaza în rândul celor care au asistat la incident. Potrivit proprietarilor magazinelor de pe strada Cloşca, femeia şi-a încuiat fetiţa de doar câteva luni în maşină şi a plecat împreună cu celălalt copil al său să facă cumpărăturile. Comercianţii s-au sesizat în momentul în care au auzit că micuţul din maşină, un Renault Laguna, plângea disperat şi se sufoca din cauza căldurii. Aceştia au sunat la Poliţie dar, sosiţi la faţa locului, oamenii legii au explicat că nu au dreptul să spargă maşina şi că trebuie să aştepte ca proprietara să se întoarcă.

Aşteptările poliţiştilor, ale oamenilor adunaţi în jurul maşinii şi ale bebeluşului care nu mai contenea din plâns au durat o oră şi jumătate, până mama s-a întors la maşină. Cu o atitudine relaxată, femeia a explicat că nu avea cum să meargă cu amândoi copiii prin magazine şi că fetiţa nu avea ce să păţească. Inconştienţa femeii a fost confirmată şi de o vânzătoare din zonă, care a declarat că femeia respectivă intrase în magazinul ei în urmă cu 30 de minute şi a petrecut ceva timp probând haine.

Nu la fel de optimişti în legătură cu riscurile la care a fost expus bebeluşul au fost medicii. Un echipaj SMURD a fost solicitat la faţa locului, iar bebeluşul a fost transportat de urgenţă la spital. Potrivit oamenilor legii, în cazul în care se va constata că a fost pusă în pericol viaţa fetiţei, vor fi sesizaţi cei de la Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba ne-au informat că fetiţa a fost preluată şi transportată pentru investigaţii la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Bebeluşul prezenta urme vizibile de deshidratare, era transpirat şi într-o stare de somnolenţă. Şi de această dată explicaţiile mamei au şocat: „Nu are nimic, doar că nu a dormit de amiază”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. syca88

    vineri, 29.07.2011 at 11:18

    de ce nu dati numele la nesimtita? daca murea copilul ce spuneau politisti ca nu au voie sa intervina? de ce nu sa spart un geam?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax