Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Inconştienţă la volan: Şofer de TIR prins pe DN1, la Aiud, cu alcoolemie de 1,36. A fost oprit de poliţişti după ce a fost reclamat de alţi conducători auto

Publicat

Un bărbat de 47 de ani din Târgu Mureș s-a ales cu dosar penal după ce a condus pe DN1, 1,36 mg/litru alcool pur în aerul expirat. A fost oprit în trafic la Aiud, în urma unui filtru organizat de polițiști după ce au fost sesizați de șoferi că acesta conducea imprudent.

Potrivit IPJ Alba, marți, 19 august, în urma unor apeluri ale participanţilor la traficul rutier de pe DN 1, pe tronsonul Unirea – Aiud, prin care era semnalat comportamentul imprudent în trafic al conducătorului unui TIR care se deplasa înspre Aiud, poliţiştii rutieri au organizat un filtru şi au identificat şi oprit pentru verificări autovehiculul reclamat.

Cu această ocazie, poliţiştii au constat că şoferul TIR-ului, B. Csaba, de 47 de ani, din Târgu Mureş, era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest cu care a fost testat indicând valoarea de 1,36 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

B. Csaba a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax