Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inconștiență și bătaie de joc: Trei false răpiri anunțate la 112 în weekend. Unul dintre apeluri a fost în Caracal

Publicat

După tragedia de la Caracal, glumele ”nesărate” și răzbunările pe iubiți par să fie principalul subiect pe care inconștienții îl abordează când sună la numărul de urgență 112.

În ultimele zile, trei apeluri au pus pe jar forțele de ordine din mai mai multe județe. Duminică, o tânără de 17 ani, din Caracal, a sunat la 112 și a spus că este sechestrată într-o casă din localitate. Peste 20 de polițiști și jandarmi au cautat-o pe fată, iar când au găsit-o tânăra a spus ca a făcut o glumă.

CITEȘTE ȘI: Cum și-a bătut joc o adolescentă de statul român. A sunat de 13 ori la 112 și a zis că este răpită, pentru a se răzbuna pe iubit

De asemenea, vineri, două apeluri la 112 au activat oamenii legii din București, Sibiu și Brașov. La București o adolescentă și-a bătut joc și a sunat de 13 ori la numărul de urgență și a spus că este răpită. Zeci polițiști din București, locuitori și voluntari s-au mobilizat să o găsească pe fată.

După ore bune, polițiștii au găsit-o vineri noaptea, în jurul orei 2.00, iar fata le-a confirmat că a fost o farsă și că a vrut să se răzbune pe iubitul său cu care se certase.

Tot vineri, peste 30 de polițiști din Sibiu și Brașov se confruntau cu o altă răpire, sesizată prin 112.  De această dată, ”răpirea” era încercarea unei femei de a se ascunde de iubitul său căruia i-a furat portofelul. În timp ce polițiști din două județe o căutau, femeia era în siguranță, în casa unui altui bărbat. 

CITEȘTE ȘI: Apel la 112: O femeie a pus pe ”jar” 30 de polițiști, din două județe, pentru a se ascunde de iubitul ei în casa unui alt bărbat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax