Connect with us
Publicitate

SPORT

Incredibil: A descoperit o generație de fotbaliști, dar nu este acceptat să revină pe ”Cetate”

Publicat

FC Unirea Alba Iulia continuă să surprindă la capitolul decizii inexplicabile. După primul pas pozitiv și anume numirea lui Vasile Ursu în funcția de șef al Centrului de copii și juniori al Unirii Alba Iulia, acesta a început să-și formeze staff-ul cu care se va ocupa de descoperirea unor noi talente locale. Nici bine nu au început căutările de colaboratori, că deja oficialii Unirii se opun unei reveniri de senzație la nivelul grupelor de copii și juniori.

Alexandru Kalanyos este dorit de Vasile Ursu la clubul ”alb-negru”, acesta fiind unul dintre cei mai prolifici antrenori de la centrele de copii și juniori din județul nostru. Acesta a descoperit fotbaliști ca Florin Ilie, Nicolae Stanciu, Alexandru Man, Vlad Răducanu, Alexandru Giurgiu și lista poate continua.

Chiar dacă este dorit de Vasile Ursu în staff-ul său, Kalanyos s-a lovit deja de o ”surpriză” sosită din partea conducătorilor albaiulieni. Oficialii clubului Unirea Alba Iulia îl vor pe antrenor la juniorii Unirii doar în condițiile în care acesta și-ar muta fotbaliștii de la clubul privat în curtea echipei din Cetatea Marii Uniri, lucru refuzat de antrenor. ”Eu mi-aș dori să revin, însă nu în condițiile dorite de ei. Domnul Trifan dorește să aduc toți copiii de la FC Unirea Juniors la Unirea, însă eu momentan nu pot face asta. Este vorba totuși de 40 de copii”, a declarat Alexandru Kalanyos, antrenor FC Unirea Juniors.

Motivul pentru care antrenorul nu vrea să renunțe la cei 40 de copii este simplu: aceștia sunt deținătorii trofeului ”Campionatul Speranțelor”, în vreme ce situația financiară de la Unirea Alba Iulia și salariul oferit nu l-au putut impresiona pe antrenorul albaiulian.

Kalanyos s-a despărțit de Unirea Alba Iulia în urma scandalului ”Spanac”, însă, potrivit antrenorului, nu asta a contribuit la demisia lui de la clubul ”fanion” județului, ci dorința lui de a-și înființa clubul privat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax