Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE.ALBA24: Inculpat din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“ condamnat cu suspendare pentru deţinere de droguri

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la doi ani de închisoare cu suspendare pentru deţinere de droguri de mare risc. Darius Mihail Cîmpean a fost surprins de oamenii legii, în septembrie 2010, cu cu aproximativ 200 de grame de cannabis asupra sa în timp ce vroia să o vândă unui investigator sub acoperire.

Inculpatul a fost arestat preventiv din septembrie 2010 şi până în februarie 2011. Darius Mihail Cîmpean este, însă, un client mai vechi al procurorilor DIICOT. Este judecat pentru trafic de persoane în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” şi a fost cercetat pentru  proxenetism în dosarul în care patronul de pensiune, Tiberiu Polgar, a primit, în faza de fond a procesului, trei ani de închisoare cu executare.

Vezi cum a fost prins în flagrant inculpatul, pe ANCHETE.ALBA24.RO.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. michelangelo

    vineri, 11.01.2013 at 18:39

    pai daca a fost papagal in dosarul lui polgar, nromal ca a trebuit sa-l ajuce cumva si chestia asta. doar nu si-or pierde politistii de la crima organizata asa usor papagalii.

  2. gigi

    sâmbătă, 12.01.2013 at 08:59

    papagal,papagal dar legea unde este??trafic cu droguri de mare risc ,nu se da cu suspendare nici intr-o tara din europa!!

  3. cristi

    sâmbătă, 12.01.2013 at 10:08

    Eu propun sa ne deschidem toti tarabe cu droguri ca daca se da numai inchisoare cu suspendare se merita. in america doar pt detinere faci parnaie dar sa mai si vinzi ai 5 ani din start. Oare la cine merge comisionul din droguri?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax