Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă 60 de zile de arest preventiv pentru lotul de inculpaţi din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”

Publicat


Curtea de Apel Alba Iulia a respins, luni, recursul formulat de inculpaţii din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, împotriva hotărârii Tribunalului Alba. Aceştia vor rămâne în continuare în stare de arest preventiv, pentru încă 60 de zile.

Cei 11 inculpaţi din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” s-au aflat, luni, din nou, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia. Aceştia au primit decizie de eliberare din arest, săptămâna trecută, de la Tribunalul Alba, care a hotărât judecarea lor în stare de libertate.

Primul termen de judecată în cazul lotului din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” a fost stabilit pentru 7 martie, la Tribunalul Alba.

Potrivit rechizitoriului DIICOT, 22 de persoane, printre care şi o femeie, Gianina Hancheş, soţia lui Pricu sunt cercetate penal în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Aceştia urmează să fie judecaţi pentru infracţiunile de instigare şi constituire de grup infracţional, trafic de minori şi persoane, lipsire de libertate, tâlhărie, distrugere, prostituţie şi proxenetism. Printre membrii grupării se regăsesc şi nume sonore, precum cel al patronului firmei de construcţii „Pomponio” SA Alba Iulia, Luca Anversa şi al partenerului de afaceri, la un hotel din comuna Gârbova, Luigi Saviato. Cei doi sunt acuzaţi de instigare la şantaj şi şantaj.

Reamintim că Teodor Victor Şchiop, Nicolae Viorel Muntean, Gabriel Antoniu Bakai, Ioan Nicolae Roşca, Sergiu Andrei Cîndea, Ioan Nicolae Decean, Gheorghe Lupu, Petru Şerpu, Claudiu Vulpe (zis şi Fox), Adrian Bălan şi George Virgil Alin Dura fac parte dintr-un grup infracţional cercetat pentru proxenetism, trafic de minori şi şantaj. În acelaşi dosar mai este cercetat, în lipsă, şi Raul Hancheş, poreclit Pricu, care se află în prezent în străinătate. Alături de aceştia mai sunt cercetaţi în stare de libertate şi Mihai Dorin Pîrvu, Adrian Trifa, Solomon Sicoe, Ioan Răşinariu, Viorel Gheorghe Toma şi Ştefan Cernea. Persoanele cu mandat european sunt Hancheş Raul, zis Pricu şi soţia acestuia, Geanina Hancheş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax