Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inculpaţii din dosarul utilajelor furate au primit mandate de arestare: Numele lui Bebe Bogdan nu apare în lista învinuiţilor

Publicat

pol

George Vinţan, unul din tinerii din Alba Iulia acuzat că ar face parte din gruparea infracţională specializată în furturi de utilaje agricole va fi cercetat în stare de libertate. Acesta a fost prezentat vineri, Tribunalului Hunedoara, alături de ceilalţi învinuiţi din dosar, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. În cazul lui George Vinţan, instanţa a instituit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

În dosarul utilajelor furate mai sunt cercetaţi şi Viorel Onea şi Cristian Călin Oprea, ambii din Alba Iulia. Acesta din urmă a primit vineri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile iar în ceea ce îl priveşte pe Onea, Tribunalul Hunedoara a emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile . Arestaţi în lipsă mai sunt şi Ştefan Filip Rus, Dumitru Albu, Lucian Liviu Sabău şi Ionel Niţă. Instanţa hunedoreană admis propunerea DIICOT şi în cazul a alţi doi inculpaţi respectiv, Corneliu Pantilimon Kaiser şi Mircea Stanciu. Aceştia vor rămâne după gratii în următoarele 29 de zile.

Lotul învinuiţilor din dosarul utilajelor furate destructurat săptămâna trecută de DIICOT este format din 14 persoane din judeţele Alba, Hunedoara, Sibiu, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi care aveau legături şi cu persoane din Bucureşti. Membrii grupării infracţionale sunt acuzaţi de furt calificat, fals şi uz de fals iar din 2008 şi până în prezent aceştia au produs pagube de peste 4 milioane de euro.

Sentinţa Tribunalului Hunedoara nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Menţionăm faptul că Bebe Bogdan, tânărul din Alba Iulia despre care se spunea că ar face parte din grupul reţinut de DIICOT în cursul săptămânii trecute nu apare pe lista celor propuşi pentru arestare preventivă. Deasemenea specificăm faptul că, potrivit informaţiilor aflate ulterior, Bebe Bogdan nu este patronul benzinăriei B&B situată la ieşire din Alba Iulia înspre Zlatna şi nu mai are legături cu barul „Maroon” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax