Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inculpaţii din dosarul utilajelor furate rămân în arest. Lotul celor acuzaţi a ajuns la 16

Publicat

Tribunalul Hunedoara a judecat, joi, 3 decembrie, prelungirea măsurii arestării preventive pentru lotul de inculpaţi din dosarul utilajelor furate, din care face parte şi albaiulianul Andrei Dărămuş. Alături de acesta, mai sunt cercetaţi pentru infracţiuni ce ţin de crima organizată alţi nouă inculpaţi din judeţul Alba, Satul Mare şi Bistriţa.

Instanţa hunedoreană a dispus menţinerea acestora în arest pentru încă 30 de zile, iar, în urma probelor administrate de procurori, s-a stabilit că gruparea infracţională din care fac parte aceştia are legături directe cu un alt lot, cercetat de DIICOT Hunedoara. Astfel, Tribunalul Hunedoara a dispus conexarea celor două dosare şi cercetarea în stare de arest preventiv a 16 învinuiţi.

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat, luni, recursul înaintat de învinuiţi şi a menţinut sentinţa Tribunalului Hunedoara.
Pe lângă Andrei Dărămuş, în acelaşi dosar, mai sunt cercetaţi Cornel Daniel Irimia, Mirel Florin Oniga, Cosmin Marin Samoilă, Adrian Ioan Lăscan, Florin Bujor Botea, Mircea Gheorghe Condor, Dorel Vasile Tukacs şi Simion Daniel Marin. Aceştia vor fi cercetaţi în acelaşi dosar penal, alături de Florin Radu Liptak, Ioan Ştefan Bursaş, Călin Lubomir Iovanov, Ovidiu Trusu, Dan Ioan Banciu, Iulian Iosif Băda şi cetăţeanul italian Antonio Vecchiola.

Reamintim că inculpaţii fac parte dintr-o grupare infracţională, anihilată în data de 23 ianuarie, în urma unei acşiuni a poliţiştilor de la Crimă Organizată şi a procurorilor DIICOT. Membrii grupării sunt acuzaţi că au furat mai multe utilaje agricole din Franţa în valoare de peste 100.000 de euro pe care ulterior le-au vândut, la mâna a doua, în Ungaria. Cei 16 riscă o pedeapsă cu închisoarea între 10 şi 20 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax