Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Independent Media a lansat Ardeal24.ro, o publicație online regională cu știri și reportaje din 10 județe din Transilvania

Publicat

Independent Media a lansat Ardeal24.ro, o publicație online regională cu știri și reportaje din 10 județe transilvănene.

Este cel de-al patrulea proiect media dezvoltat de compania Independent în ultimii ani.

Începutul a fost marcat acum mai bine de 10 ani, când firma din Alba Iulia deținută de doi oameni de presă cu experiență în mai multe trusturi media naționale (WAZ-România liberă, Realitatea TV) au fondat Alba24.ro, una dintre primele publicații locale online.

Au urmat Romania24.ro și Cluj24.ro, ultimul fiind un proiect comun realizat în asociere cu un grup de jurnaliști clujeni iar anul acesta și-a făcut debutul Ardeal24.ro.

Toate cele patru produse media au același concept editorial și același layout, Independent dorind astfel să imprime o identitate de marcă și să pună bazele unei rețele naționale de publicații online pornită de la nivel local.

La acest moment, cele patru publicații au ajuns să cuantifice împreună peste 6 milioane de afișări lunar, realizate de mai mult de 2 milioane de vizitatori unici pe lună, depășind multe publicații naționale.

Conținutul, în mare parte local și original, determină această audiență și a atras după sine parteneriate cu grupuri media naționale. Zilnic, articole produse de publicațiile Independent sunt preluate de media națională relevantă, fenomen care sporește prestigiul și credibilitatea presei locale.

Povestea de succes Independent Media contrazice percepția unei prese locale slabe, dependentă de banul public și aflată în permanentă criză. Cu o echipă de 14 angajați și colaboratori, Independent -editorul publicațiilor cu marca “24.ro” a avut în 2020 o cifră de afaceri de peste 1 milion de RON cu o marjă de profit de 42%.

După Ardeal24.ro, cei doi asociați își doresc să continue proiectul rețelei de publicații pe modelul asocierii de la Cluj sau prin atragerea unui investitor extern care să creadă în potențialul presei locale făcută corect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax