Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Indexarea pensiilor cu 4%, aplicată din această lună. Beneficiarii vor primi banii în februarie

Publicat

Indexarea pensiilor va avea loc cel mai probabil în acestă lună, însă banii vor ajunge în buzunarele pensionarilor la începutul lunii februarie, a precizat Victor Ponta. Acesta a adăugat că pensiile vor fi indexate în funcție de rata inflației și salariul mediu.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că în această lună va avea loc indexarea pensiilor. ”Asta am discutat cu domnul ministru Voinea. Putem să emitem ordonanța de urgență pentru că indexarea pensiilor, care are loc în ianuarie, să fie plătită la începutul lui februarie”, a afirmat Ponta.

„Sunt exact cei 4% pe care i-am pus în bugetul pe 2013. Sigur că se dau banii, dar probabil că vin la începutul lui februarie pentru luna ianuarie” a mai precizat acesta.

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, declarase anterior, la Realitatea TV, ca pensiile sunt indexate cu 4% chiar din luna ianuarie, dar pensionarii vor primi diferențele după aprobarea bugetului pe 2013: „Pensiile se indexează cu 4% începând chiar din luna ianuarie. Chiar dacă în ianuarie pensionarii nu vor primi în mână aceste majorări, vor primi diferențele în lunile următoare, după ce va fi aprobat bugetul”, a spus Liviu Voinea.

Sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax