Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Indian depistat cu şedere ilegală în Alba Iulia. Bărbatul este obligat să părăsească ţara în 3 zile

Publicat

Marţi, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul Alba au desfăşurat o acţiune pentru combaterea şederii ilegale a străinilor. În urma acţiunii, poliţiştii l-au depistat cu şedere ilegală pe R.R.S. (23 ani) din India.

Persoana în cauza a intrat în ţară în baza unui permis de şedere eliberat de autorităţile germane, iar, la expirarea dreptului de şedere de 5 zile, nu a părăsit teritoriul României.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Alba au luat măsura sancţionării contravenţionale a străinului cu amendă în valoare de 400 lei, conform O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată. Totodată, pe numele acestuia a fost emisă o comunicare pentru părăsirea teritoriului prin care este obligat să părăsească ţara în de 3 zile.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax