Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Indicator cu numele orașului Alba Iulia, la 1.500 de kilometri distanță, semnalat de fostul ambasador în Franța, Luca Niculescu

Publicat

Fostul ambasador al României în Franța, Luca Niculescu, a semnalat prezența unui indicator cu numele municipiului Alba Iulia, instalat de autoritățile din orașul cu care este înfrățit Fontainebleau, aflat la peste 1.500 de kilometri distanță. 

”Azi dimineață, în frumosul oraș istoric Fontainebleau a apărut un stâlp. Pe el se află o serie de panouri indicatoare cu numele orașelor înfrățite cu Fontainebleau.

Și m-am bucurat să văd că lista e deschisă cu Alba-Iulia, pe care nu o separă decât 1590 de kilometri de orașul francez.

Și mi-am amintit și cum am lucrat împreună cu primarii celor două orașe – ambele, încărcate de istorie – pentru ca această înfrățire să devină realitate” a scris pe Facebook, Luca Niculescu.

Înfrățirea dintre orașul Alba Iulia și Fontainebleau din Franța s-a materializat anul trecut, în data de 16 octombrie 2022, în Muzeul Principia din Alba Iulia.

Din partea orașului francez au fost prezenți Frederic Valletoux, deputat – fost primar al orașului Fontainebleau, viceprimarul Judith Reynaud și Sandrine Demougeot – consilier in cabinetul primarului.

De la Alba Iulia a fost prezent primarul Gabriel Pleșa, viceprimarii Marius Filion, Emil Popescu, alături de mai mulți consilieri locali ai PNL, PSD și USR.

Foto: Luca Niculescu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 17.05.2023 at 15:17

    O mai fi rămas cineva prin Primărie ? Că de, banii contribuabililor trebuie cheltuiţi cu cap. Dacă mai găsim aşa ceva prin Primărie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax