Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Îndrăgitul DJ, Adrian Eftimie mixează live în Club Allegria

Publicat

Unul dintre cei mai îndrăgiţi DJ din România, Adrian Eftimie se află sâmbătă la Alba Iulia, în Club Allegria. Petrecerea care începe la ora 23.00 se anunţă cât se poate de „tare”, iar asta deoarece hit-urile DJ-ului se află de deja de mult timp în primele locuri ale top-urilor.

Eftimie şi-a început activitatea de DJ din dorința de a împărtăși pasiunea pentru muzică și altora. În 1991, Adrian Eftimie construiește, împreună cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din România. Trei ani mai târziu descoperă radioul în adevăratul sens al cuvântului și apare în grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

După câțiva ani petrecuți în radio, își descoperă talentul de DJ, învățând dedesubturile meseriei de la DJ Professor și Cristi Voicu, în Disco Club Le Baron din București. Prima sa rezidență importantă a fost cea de la Clubul „Space”, într-o perioadă în care muzica house începuse să ia avânt în România. Din septembrie 2004 devine rezident al Kristal Glam Club, poziție care îi oferă cele mai mari satisfacții de până atunci în cariera de DJ.

Concomitent, începe și producția, hitul verii 2006 fiind indiscutabil „No side effect”, o melodie remixată de mulți DJ români. Urmează producții precum „Desire”, ce îl confirmă pe Adrian Eftimie drept un producător de viitor. În 2007, anul în care a mixat pentru prima dată în străinătate, câștigă concursul Heineken Music Thirst cu piesa „Elevation” și scoate încă un hit, „City lights” la MadeInn Records.

În prezent, Adrian Eftimie este cel mai solicitat DJ din România, cunoscut fiind faptul că orice petrecere la care mixează devine un succes, o noapte de neuitat. Printre gig-urile săptămânale, Adrian Eftimie își face timp să lucreze și mai mult la producțiile sale, petrecând ore bune în studioul pe care și l-a visat dintotdeauna, și pe care l-a construit anul trecut. Cea mai recentă producție se numește „Black Sea Coast” și urmează să apară pe piață în decursul primăverii. Totodată, Adrian Eftimie nu și-a uitat prima sa pasiune, radioul și este prezent în fiecare zi la One FM pentru o emisiune de o oră, plus un show săptămânal în fiecare joi de la ora 21.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax