Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Inedit în peisajul imobiliar din Alba Iulia: Un apartament elegant din zona Caroline își deschide porțile virtualilor cumpărători

Publicat

Într-un gest care atrage atenția în lumea imobiliară din Alba Iulia, proprietarii unei locuințe rafinate din zona Caroline au decis să aducă în prim-plan conceptul american de „Open House” pentru a-și pune proprietatea în valoare. Au postat un anunț de vânzare a unui apartament într-un mod inedit.

Apartamentul are și nume – Suite Caroline, un joc de cuvinte cu trimitere la celebra piesă, și chiar pagină de Facebook: AICI .

Amplasată într-una dintre cele mai distinse zone rezidențiale ale orașului, această locuință cu două camere impresionează prin spațiile generoase, cele două balcoane cu vedere către grădini și atmosfera deosebită.

Apartamentul are în plus garaj subteran și pivniță. Datorită poziționării sale, acesta primește lumină naturală pe tot parcursul zilei. Înconjurată de o grădină cu flori și zone verzi, proprietatea oferă un refugiu din zgomotul cotidian.

Punctul forte al acestei locuințe este legătura strânsă cu Cetatea Alba Iulia, oferind o perspectivă unică asupra acesteia și un farmec aparte.

Prin organizarea evenimentului „Open House” (detalii aici: https://rb.gy/sv1pk ), proprietarii doresc să creeze o experiență personală pentru cei interesați să achiziționeze această proprietate, să le ofere ocazia de a simți atmosfera și beneficiile acesteia.

Întâlnirea „Open House” le va oferi vizitatorilor șansa de a explora locuința și de a se bucura de priveliștea captivantă a zonei în care se află.

Evenimentul este programat pentru data de 12 septembrie, între orele 17:00 și 20:00. Pentru a primi adresa exactă, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj cu textul ”Open House” și numele complet prin Whatsapp la numărul (0731) 016 886.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    sâmbătă, 09.09.2023 at 22:22

    vai de mine ce idee orijinala… cum stau cu infiltratiile la subsol si la garaje? Ca in vecini, la blocurile de mai jos deja sunt probleme… vorba aia au trecut zeci de ani de cand trebuiau facute niste lucrari obligatorii la cladire. Dar traim vremuri in care nu mai stiu cum sa se dea oamenii peste cap sa primeasca atentie… inclusiv cand vand ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax