Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Info-ghid audio pentru turiştii care vizitează Alba Iulia cu city-tour-ul oraşului

Publicat

autobuz

Turiştii, dar şi albaiulienii care aleg să se plimbe prin Alba Iulia cu autobuzul etajat au ocazia să afle, de la o voce caldă şi prietenoasă, încă înainte de a ajunge în fiecare staţie, care sunt atracţiile turistice cele mai apropiate sau ce se poate vedea şi vizita în apropiere. STP introduce în circuit primul autobuz din România dotat cu info-ghid audio.

„Alba Iulia este primul oraş din România în ceea ce priveşte numărul de proiecte prin care s-au atras fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltare locală. Primul oraş european care a reabilitat complet, cu fonduri europene, o cetate Vauban şi a redat-o circuitului turistic. Tot Alba Iulia e şi primul oraş din ţară care a pus la dispoziţia turiştilor care îl vizitează un autobuz special, etajat, identic cu cele care circulă în marile metropole europene. Exemplul a fost urmat imediat de Constanţa, Braşov sau Bucureşti”, arată reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

După ce a revoluţionat sistemul de transport public cu automate pentru bilete, informaţii în timp real prin GPS sau sistemul audio de atenţionare din fiecare staţie, STP Alba vine cu o nouă idee: aceea de a pune la dispoziţia turiştilor care aleg autobuzul etajat pentru city-tour-ul oraşului un info ghid audio care să îi ajute să se orienteze mai uşor spre punctele de interes pe care doresc să le viziteze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax