Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Info Trafic: Restricţii de circulaţie pe Autostrada Sibiu – Deva, lângă Sebeş, din cauza unor lucrări. Recomandări pentru şoferi

Publicat

autostrada orastie sibiu Pe Autostrada Sibiu – Deva, lângă Sebeş, au fost anunţate restricţii de circulaţie din cauza unor lucrări la podul de la kilometrul 304. Centrul Infotrafic al Poliţiei Rutiere recomandă şoferilor să respecte restricţiile de viteză în zona de lucru.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat joi, la ora 8.35, că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, se execută lucrări de reparaţii la rostul de dilataţie al podului de la kilometrul 304, din apropiere de localitatea Sebeş, cu închiderea alternativă a benzilor 1 şi 2 şi a benzii de urgenţă.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să respecte restricţiile de viteză instituite în zona de lucru şi să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ionut

    luni, 26.10.2015 at 23:14

    buna ziua daca traficul rutier este inchis pe autostrada Sibiu- Deva imi poate spune cine totusi daca vreau sa ajung catre Hateg catre manastirea Prislop pe Sibiu-Deva pe A1 este traficul restrictionat se poate circula sau nu multumesc anticipat !!

  2. bns

    marți, 27.10.2015 at 15:00

    pai tu nu ai citit articolul? sau nu l-ai inteles? restrictionat e una, inchis e alta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax