Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la Centrul de informare turistică a județului Alba. Achiziție, lansată în SEAP

Publicat

Infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la Centrul de informare turistică a județului Alba. Consiliul Județean Alba a lansat pe 20 mai, în SEAP, o licitație pentru achiziția unui infochioşc (totem) de exterior, cu sistem touch. Acesta urmează să fie amplasat la noul sediu al instituției din Cetatea Alba Carolina, respectic la Centrul de informare turistică a judeţului Alba.

Valoarea estimată a contractului este de 58.823 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, turismul este un segment important în activitatea economică a judeţului Alba.

Pentru a realiza o promovare adecvată a judeţului Alba din punct de vedere turistic, Consiliul Judeţean alocă un spaţiu din clădirea viitorului sediu pentru amenajarea unui Centru de informare turistică a judeţului Alba. Pentru dotarea şi amenajarea acestui centru este necesară achiziţionarea unui infochioşc (totem) de exterior cu sistem touch.

Se urmărește astfel informarea optimă a turiştilor/vizitatorilor asupra potenţialului turistic natural şi antropic al judeţului Alba, într-o manieră facilă şi modernă.

Totodată, interacţiunea cu un infochioşc oferă un canal de acces la informaţii disponibil 24/7, care poate fi utilizat de către public în orice moment al zilei sau al nopţii.

De asemenea, infochioșcul contribuie şi la creşterea interacțiunii cu publicul prin integrarea unor funcţionalităţi interactive, precum căutarea și filtrarea informaţiilor sau posibilitatea de a oferi feedback direct, infochioşcurile şi totemurile digitale stimulează interacțiunea şi implicarea publicului.

Infochioșcul va avea dimensiunile minime de 1900 mm x 690 mm x 170 mm și o carcasă cu structură de stand industrial, cu design din placă de oţel galvanizat, suprafața internă zincată şi suprafața externă cu pulbere plastică pentru exterior.

Panoul de afișaj va avea o înălțime minimă de 940 mm și o lățime minimă de 525 mm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    marți, 21.05.2024 at 18:41

    Ce inseamna „Touch” Tusa ? Tus ?? Ca eu nem tudom decat (mint nitel ) decat romaneste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax