Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Informare METEO: ANM anunță ploi torențiale, vijelii și grindină în toată țara. Vremea în Alba, în 3 septembrie

Publicat

toamna

Se anunță ploi torențiale, vijelii și grindină în toată țara, începând de joi, ora 14.00 până vineri seara, potrivit unei avertizări meteo emisă de ANM.

Din a doua parte a zilei de joi în sud-vest, centru, nord-est și la munte, iar în noaptea de joi spre vineri și pe parcursul zilei de vineri, îndeosebi în jumătatea de est a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

În județul Alba, Acuweather prognozează ploi într-un procent de 48%,  la Alba Iulia, de la ora 19,00 până la ora 23,00, când procentul de probabilitate începe să scadă. La Blaj sunt prognozate precipitații în proporție de 55% în cursul dimineții și după amiaza. Și în Apuseni în cursul dimineții sunt prognozate câteva averse. Temperaturi de toamnă în tot județul, pe tot parcursul zilei, cu maxime de 23 de grade Celsius și minime de 13 grade Celsius.

Avertizarea expiră vineri, la ora 21.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax