Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Informare meteo de vreme deosebit de rece, până marți dimineața. Cod Galben de vânt puternic în Alba, până luni seara

Publicat

vant

Meteorologii au emis o informare de vreme deosebit de rece pentru toată ţara, care va intra în vigoare luni seara și este valabilă până marți dimineața. De asemenea, a fost emisă o atenţionare Cod Galben de intensificări ale vântului care vizează sudul județului Alba, valabilă până luni, la ora 21:00. 

Potrivit ANM,  în intervalul 11 aprilie, ora 09:00 – 11 aprilie, ora 21:00, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h.

În zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Conform informării, în intervalul 11 aprilie, ora 21:00 – 12 aprilie, ora 9:00, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara.

În regiunile intracarpatice, local în Moldova şi în zona subcarpatică a Munteniei şi Olteniei, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax