Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Informare meteo: Ploi și intensificări ale vântului, până luni dimineața. Aversele, însoțite pe alocuri de descărcări electrice

Publicat

Meteorologii au emis o informare de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului, valabilă în țară de duminică 16 aprilie, ora 12:00, până luni, 17 aprilie, ora 10:00. 

Potrivit ANM, în intervalul menționat, ploile, mai ales sub formă de aversă, însoțite pe alocuri de descărcări electrice vor fi în extindere dinspre sud în cea mai mare parte a țării. În Moldova, Muntenia, Oltenia, Carpații Meridionali și Orientali, local se vor acumula cantități de apă de 15…25 l/mp și izolat peste 30…40 l/mp.

Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 45…50 km/h în sudul, centrul și estul teritoriului, precum și pe crestele montane.

În cea mai mare parte a săptămânii viitoare vor fi perioade cu averse – în general moderate cantitativ – în majoritatea zonelor.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax