Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Informare METEO: Trei zile de caniculă. În Alba, temperaturile maxime vor ajunge la 34 de grade Celsius. Alte zone vizate

Publicat

canicula Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă luni că în perioada 12-14 iulie vremea va fi călduroasă, în mai multe regiuni din ţară. Joi, 14 iulie, vor fi condiţii de instabilitate atmosferică accentuată.

Potrivit ANM, vremea călduroasă va persista în toată ţara.

În primele două zile va fi caniculă în vest şi sud-vest, unde vor fi valori maxime de 35-37 de grade.

Joi, 14 iulie, canicula va cuprinde şi regiunile sudice şi centrale, iar în Lunca Dunării se vor înregistra temperaturi în jurul a 38 de grade.

Disconfortul termic se va accentua, astfel că indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi pe areale din ce în ce mai extinse.

Din a doua parte a zilei de joi, 14 iulie, gradul de instabilitate atmosferică va fi în accentuare treptată, iar valorile termice vor scădea semnificativ în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul teritoriului unde, local, canicula va persista şi în data de 15 iulie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax