Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INFORMARE METEO: Vânt puternic şi ninsori, de DUMINICĂ, în Munţii Apuseni şi alte zone din ţară

Publicat

vant iarna

vant iarna Administraţia Naţională de Meteorologie informează că de duminică dimineaţa până luni sunt condiţii de vânt puternic şi ninsori, în special în zonele montane.

În perioada 21 februarie, ora 10.00 – 22 februarie, ora 10.00, vântul va avea temporar intensificări în toată zona montană, cu viteze de peste 65-75 km/h, iar, pe crestele cele mai înalte, rafalele vor depăşi 85-90 km/h.

Totodată, la munte vor predomina ninsorile, ce vor fi temporar viscolite şi mai însemnate cantitativ în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali.

Pe parcursul zilei de duminică, va ninge, în general slab cantitativ, şi la altitudini mai joase în Maramureş şi trecător în Transilvania.

Unele intensificări ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, dar pe spaţii restrânse şi cu viteze de până la 50-60 km/h.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax