Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INFORMARE METEO: Vânt puternic şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, până VINERI. Zonele vizate

Publicat

vant iarna

vant iarna Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă condiţii de vreme nefavorabilă, de miercuri seara până vineri după-amiaza. Sunt aşteptate intensificări ale vântului şi precipitații predominant sub formă de ninsoare în zona de munte.

În perioada 15 martie, ora 23.00 – 17 martie, ora 15.00, la munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și, mai ales în cursul zilei de joi (16 martie) și în noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), se va depune strat nou de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali.

Temporar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60-70 km/h, iar pe crestele înalte rafalele vor depăși 80-90 km/h, viscolind și spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului cu viteze de 50-60 km/h vor fi și în restul teritoriului, cu precădere în regiunile estice, nordice și centrale.

Mai ales în noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în estul și sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restrânse în Moldova și izolat în Muntenia.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax