Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

InfoTrafic UPDATE: Trafic îngreunat pe DN1 la intrare în Alba Iulia dinspre Teiuș. Camion defect pe șosea

Publicat

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, traficul rutier a fost îngreunat luni seara pe DN1 Alba Iulia – Teiuș, zona Oiejdea, aproape de locația în care se fac reparații la carosabil, din cauza unui camion defect, blocat pe șosea.

Nu este vorba despre accident rutier, ci o defecțiune la roțile autocamionului. Ulterior, autovehiculul a fost scos în afara șoselei.

UPDATE 1: La ora 19.45, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că ”circulația rutieră a fost reluată pe DN 1, la kilometrul 390, între Alba Iulia și Teiuș, județul Alba, pe sensul de mers Teiuș – Alba Iulia, blocat anterior de un autocamion, însă valorile de trafic rămân foarte ridicate pe ambele sensuri de mers”.

Inițial, Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat luni seara (ora 19.15) că pe DN 1, kilometrul 390, la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Teiuș, șoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe suprafața carosabilă, blocând sensul de mers Teiuș – Alba Iulia.

În zonă s-au format coloane lungi de autovehicule pe ambele sensuri de mers, cauzate anterior și de lucrările de reparații efectuate pe timpul zilei.

Poliția recomandă conducătorilor auto să evite acest drum dacă este posibil și să fie foarte atenți la toate manevrele pe care le efectuează în trafic, pentru a putea evita producerea de evenimente rutiere.

sursă: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax