Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

InfoTrafic: Asfaltări pe A1 Sibiu-Deva, zona în care autostrada a crăpat recent. Restricţii de circulaţie

Publicat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 17.30, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, se execută lucrări de asfaltare. Este vorba despre zona în care, recent, au apărut noi crăpături.

Sunt vizate benzile unu şi cea de urgenţă pe sensul de mers Sibiu-Deva pe tronsoanele kilometrice 282+295 – 281+300 de metri, respectiv 275+200-276+600.

Şoferilor li se recomandă să reducă viteza în zona lucrărilor, să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere şi să circule cu atenţie sporită.

CNAIR preciza în 4 mai că au fost identificate două fisuri paralele, în carosabil, situate la o distanță de aproximativ 1 metru, cu o lungime de aproximativ 5 metri și o tasare de aproximativ 1 centimetru, la poziția km 275+815, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Tot atunci, compania mai transmitea că DRDP Brașov efectuează lucrări pe A1 Orăștie – Sibiu începând cu anul 2017, inclusiv în această perioadă, în etapa 2 a proiectului, la următoarele poziţii kilometrice:

– lucrări de remediere între pozițiile km 275+800 și 275+930

– piloți forați + grindă consolidare + protecție taluz + drenuri ventuză pe sensul Sibiu – Sebeș și între pozițiile km 275+850 si 275+800

– drenuri ventuză + protective taluz + ridicare cotă șant pereat în derulare pe sensul Sebeș – Sibiu

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate