Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INFOTRAFIC: Ceaţă densă pe DN1 între Alba Iulia și Cluj-Napoca. Vizibilitatea scade chiar sub 20 de metri

Publicat

ceata drum masini 1 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi dimineaţa, începând cu ora 7.15, în judeţul Alba, traficul rutier se desfăşura în condiţii de ceaţă densă pe DN1 Alba Iulia – Cluj-Napoca. Pe alocuri, vizibilitatea scade chiar sub 20 de metri. Fenomenul este prezent şi în judeţele Cluj şi Gorj.

De asemenea, pentru zonele joase din judeţele Timiş, Arad şi Bihor, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax