Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Utilajele DRDP deszăpezesc mai multe drumuri națioale din Alba. Circulație blocată pe DN 7A și restricții pe Valea Oltului

Publicat

Utilajele de deszăpezire ale DRDP Cluj intervin cu lamă și material antiderapant pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi din administrare afectate de ninsori. 

Printre acestea se află și DN 74 și DN 67 C (Transalpina) jdin județul Alba.

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate” au transmis reprezentanții DRPD Cluj.

Blocaje pe mai multe drumuri naționale

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat joi, în jurul orei 11.45, că a fost blocată circulație rutieră pe DN 7A, între Petrila și Obârșia Lotrului, în județul Hunedoara.

La kilometrul 97, în zona Cabanei Mija, a căzut zăpadă pe carosabil, de pe versant.

La fața locului sunt echipaje de poliție și lucrători CNAIR, care încearcă degajarea drumului și reluarea traficului.

Restricții pe DN7 – Valea Oltului

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, tronson kilometric 246+670 metri – 246+870 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu.

Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii februarie 2023.

”Am fost nevoiți să montăm din nou un semafor pe DN 7 Râmnicu Vâlcea –Sibiu, între localitățile Lazaret și Boița (jud. Sibiu), din acuza unor degradări apărute in zona taluzului.

Tronsonul restricționat este același în care fuseseră instituite restricții și la sfârșitul lunii ianuarie, degradările cauzate de apele Oltului avansând între timp.

De această dată șantierul vizează consolidare definitivă a zonei degradate iar lucrările vor avansa și pe restul tronsonului până la terminare”, a anunțat CNAIR.

Recomandări pentru șoferi: circulați cu viteză redusă, sporiți atenția la volan și asigurați-vă foarte bine înainte de schimbarea direcției, semnalizând din timp această intenție.

surse: politiaromana.ro, CNAIR, DRPD

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax