Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Infotrafic: Circulație în condiții de ceață pe A1, A3 și drumuri naționale din Alba și alte trei județe

Publicat

ceata drum masini 1 Traficul rutier se desfășoară duminică dimineață în condiții de ceață pe A3 Câmpia Turzii – Gilău, A1 Sebeș – Șoimuș și mai multe drumuri naționale din județele Cluj, Brăila, Alba și Olt, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

În județul Cluj, pe DN1, DN1C, DN1F, DN15, DN1N, DN16 și pe autostrada A3 Câmpia Turzii — Gilău (km 1-19 și 42-51), vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri. În condiții similare se circulă și pe autostrada A1 Sebeș — Șoimuș (km 309-369), pe DN2B, în județul Brăila, pe DN1 și DN14B, în județul Alba și pe DN64 și DN65, în județul Olt.

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județele Cluj, Bacău, Neamț, Suceava, Alba, Harghita și Covasna atenționări nowcasting referitoare la ceață.

”Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcție de vizibilitate, să mărească distanța în mers între autovehicule, să nu se angajeze în depășiri riscante și să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceață”, se menționează într-un comunicat transmis de IGPR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax