Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INFOTRAFIC: Circulație îngreunată pe DN1 între Alba Iulia și Sibiu, la Miercurea Sibiului, pe ambele sensuri. Șoferii sunt sfătuiți să circule prudent

Publicat

coloana DN1 zona Miercurea Sibiului Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri, începând cu ora 18.05, circulaţia rutieră pe DN1 Sibiu – Alba Iulia se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri.

Problemele de trafic rutier sunt la kilometrul 345+500 de metri, la intrarea în localitatea Miercurea Sibiului dinspre Alba Iulia.

După ce valorile de trafic vor scădea, vor fi reluate manevrele de transbordare a mărfii și ridicare a autotrenului care s-a răsturnat în afara părţii carosabile cu două zile în urmă, pe drumul național menționat.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent, să păstreze distanța în mers și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Precizăm că în zonă traficul rutier a fost blocat pe o bandă, miercuri, începând cu ora 14.30, pentru aceleași operațiuni. Coloane de mașini s-au format încă de la ieșirea de pe autostradă, la Cunța, spre Sibiu.

Fotografia a fost transmisă de un cititor Alba24, căruia îi mulțumim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax