Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe mașini avariate din cauza unei gropi, pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona Săliște. Traficul, restricționat până luni

Publicat

foto: arhiva Alba24/ caracter ilustrativ

Traficul este restricționat, până luni, pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona localității Săliște, județul Sibiu, din cauza gropilor săpate în șosea de ploaie.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale Autostrăzii A1 Sibiu – Sebeș, între kilometrii 272+500 de metri – 273, în zona localității Săliște, județul Sibiu, pe sensul de mers Sebeș către Sibiu, din cauza gropilor apărute în carosabil, în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

Închiderea temporară a traficului pe aceste benzi este estimată până luni, zona fiind semnalizată corespunzător.

„Reduceți viteza de deplasare în zona lucrărilor, asigurați-vă foarte bine înainte de schimbarea benzii de mers și semnalizați din timp această intenție, acordând multă atenție manevrelor efectuate”, recomandă Infotrafic.

Mai mulţi şoferi au reclamat faptul că şi-au avariat maşinile înainte ca zona să fie semnalizată potrivit unei postări pe un grup de facebook

În această seară, 8 autoturisme au fost forțate să oprească pe banda de urgență după ce au dat cu roțile într-o groapă nesemnalizată pe A1, sensul Sebeș-Sibiu.”

”8 maşini, pană pe aceeaşi groapă”, a scris pe Facebook un şofer din Maramureş, carea precizat că patru dintre maşini au avut pană pe câte două roţi.

UPDATE ora 10,30: DRDP Brașov a transmis că din cauza gropilor sunt restricții pe trei porțiuni de pe autostrada Sebeș – Sibiu.

”Restricții pe trei porțiuni de pe #autostrada A1, între Sibiu și Sebeș.

În urma degradărilor apărute pe partea carosabilă am fost nevoiți să restricționăm circulația pe prima bandă și banda de urgență în zona Apoldu, pe ambele sensuri.

O restricție asemănătoare a fost introdusă și pe o porțiune de 500 de metri pe Viaductul Aciliu, pe sensul Sebeș – Sibiu.

Pe cele trei porțiuni circulația se desfășoară pe banda doi.

Vă rugăm să circulați cu prudență pe aceste tronsoane și respectați semnalizarea temporară!” a transmis DRDP

foto: arhiva alba24.ro/ caracter ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Papa di Gio

    sâmbătă, 03.09.2022 at 17:21

    Păi de atâta vreme sunt o grămadă de gropi pe acea porțiune de autostradă Sebeș Sibiu și nu se iau măsuri,parapeți stricați din cauza accidentelor etc.etc.și nimic așteptăm tot timpul să se întâmple nenorociri… ,,Nenorociților ce sunteți și care răspundeți de aceste lucrări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax