Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

INFOTRAFIC: Ninsori slabe pe mai multe drumuri din Transilvania. Atenționare pentru cei care merg pe DN75 Scărișoara – Vârtop

Publicat

Foto: pixabay

Pe mai multe artere din țară sunt în vigoare restricții sau se circulă cu dificultate duminică dimineața din cauza viscolului și a ninsorii, anunță Centrul Infotrafic.

La primele ore ale dimineții, au fost semnalate ninsori slabe pe mai multe artere din județele Bihor (DN 75 Măgura-Vârtop), Alba (DN 75 Scărișoara-Vârtop), Maramureș, Satu Mare (DN 19, DN 19A), Mureș, Iași și Suceava, însă nu este afectat traficul rutier.

Nu sunt anunțate, duminică dimineața, alte drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au mașina echipată corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax