Connect with us
Publicitate

AIUD

InfoTrafic: Noi restricții de circulație pe autostrada A10 Sebeș – Alba Iulia – Turda, până în 17 februarie

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat noi restricții pe autostrada A10 Sebeș – Alba Iulia – Turda, până în 17 februarie.

Se desfășoară lucrări la rostul de dilatație la kilometrul 46, localitatea Unirea, în județul Alba, pe sensul de mers Sebeș către Turda.

Sunt restricționate banda 1 și banda de urgență, pentru a permite efectuarea lucrărilor.

Reamintim că tot pe A10, circulația este închisă pe o porțiune de circa un kilometru, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord – Pârâul Iovului, sensul Sebeș – Turda, pentru reparații după o alunecare de teren. Lucrările vor dura circa 30 de zile (până în martie). Ieșirea de pe autostradă se face prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care realizează și revenirea pe autostrada A10,  prin utilizarea bretelei de acces 4.

Alte restricții în țară

Joi sunt restricții de circulație și pe autostrada A2 București-Constanța

Până la ora 17.00, pe sensul de mers către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 143+050 de metri – 143+580 de metri, localitatea Fetești, județul Ialomița, se efectuează lucrări de reparație a carosabilului, fiind restricționată a doua bandă;

Până la ora 15.00, pe sensul de mers către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 141, localitatea Fetești, județul Ialomița, se efectuează lucrări de demontare a parapetului median, astfel că a doua bandă este restricționată.

Poliția recomandă șoferilor să circule cu prudență sporită în aceste zone, să crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

sursă: politiaromana.ro, CNAIR

foto: Facebook / CNAIR / arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax