Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

InfoTrafic: Polei și ceață pe DN67 C Șugag – Oașa. Se acționează cu utilaj de deszăpezire. Atenționări pentru șoferi

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat luni seara că se circulă în condiții de polei și ceață pe DN67 C și se acționează cu utilaj de deszăpezire.

”Sunt semnalate porțiuni cu polei pe DN 67C Șugag – Oașa – Obârșia Lotrului, vizibilitatea fiind redusă din cauza ceții. Se acționează cu 1 utilaj de deszăpezire”, potrivit sursei citate.

Reamintim că traficul rutier pe DN67C – Transalpina între Curpăt și Rânca este închis în sezonul rece, pentru siguranța circulației.

În județul Gorj ningea viscolit pe DN 67C, între localitățile Rânca și Novaci, cu zăpadă depusă de 1-2 cm. Acționau 7 utilaje de deszăpezire.

Recomandările Poliției: ”pe timp de ceață, dar și în condițiile unui carosabil alunecos, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile; atragem atentia și pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic”.

Condiții de trafic în alte zone din țară:

– jud. Hunedoara: plouă în zona orașului Lupeni, carosabilul fiind umed pe DN 66A. Nu este semnalată ceață, traficul desfășurându-se normal.

–  jud. Sibiu: carosabil umed, fără precipitații.

– jud. Vâlcea: carosabil umed, nefiind semnalată ceață.

– jud. Argeș: plouă ușor, carosabil umed, nefiind semnalată ceață pe arterele rutiere principale

– Autostrada A1 București-Pitești: carosabil umed pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii, fără să fie semnalată ceață; gropi în asfalt pe sensul către Pitești, la kilometrii 46 (loc. Vânătorii Mici) și 52-53 (loc. Corbii Mari).

– jud. Prahova: carosabil umed, la negru, nefiind raportate segmente de drum cu polei

– Autostrada A3 București-Ploiești: plouă mărunt, carosabilul este la negru, umed, fără depuneri de polei.

– jud. Brașov: carosabil umed pe principalele artere rutiere, plouă ușor, nefiind semnalată ceață.

– jud. Covasna: carosabilul uscat, fără precipitații, fără probleme de vizibilitate.

– jud. Dâmbovița: carosabilul umed pe toate drumurile principale din județ, fiind semnalată lapoviță pe DN 71, în zona loc. Moreni; se acționează cu 3 utilaje de deszăpezire.

– jud. Buzău: plouă pe toate arterele rutiere din județ, nu este semnalată ceață și nici polei; traficul se desfășoară normal.

– Autostrada A2 București – Constanța: plouă, carosabilul umed, la negru; ceață între kilometrii 105 (Drajna) – 212 (Constanța), vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

– jud. Caraș-Severin: trafic în condițiile unui carosabil uscat.

– jud. Mehedinți: plouă ușor, carosabilul este umed, fără probleme de trafic.

jud.  Vrancea: burniță care depune polei pe arterele principale din județ; 10 utilaje de deszăpezire cu material antiderapant; porțiuni cu polei și pe mai multe drumuri județene.

– ceață pe mai multe artere rutiere din județele Brăila, Ialomița, Călărași și Constanța, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

foto: arhivă

sursă: politiaromana.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax