Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

InfoTrafic: Restricții de circulație pe A1 Sebeș – Sibiu. Tronsoanele vizate și atenționări pentru șoferi

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 11 mai, sunt restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Deva.

Până la ora 18:00, au loc lucrări spații servicii, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 288+300 de metri – 288, în zona localității Cunța, județul Alba. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.

Pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 274+400 de metri – 272, în zona localității Amnaș, județul Sibiu, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă. Până la ora 18:00, se restricționează circulația pe banda numărul unu.

Pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 264 – 264+300 de metri, în zona localității Cristian, județul Sibiu, din cauza unor lucrări de întreținere a tunelului din zonă, se restricționează a doua bandă, până la ora 15:00.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

sursă: politiaromana.ro

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax