Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

InfoTrafic: RESTRICȚII de circulație pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva. Tronsoane vizate și atenționări pentru șoferi

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că sunt restricții pe mai multe tronsoane ale autostrăzii A1 Sbiu – Sebeș – Deva.

Pe tronsonul 264+400 m – km. 264+100 m, sensul deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, este restricționată banda de urgență în vederea efectuării de lucrări reparație la tunel, până la ora 17.00.

La 262+200m – km. 261+800 m, sensul deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Cristian, județul Sibiu, este restricționată banda de urgență în vederea efectuării de lucrari reparație rigole, până la ora 17.00.

La km. 272+500 m – km. 270, sunt restricționate banda de urgență și prima bandă, sensul de deplasare Deva-Sibiu, raza localității Săliște, județul Sibiu în vederea efectuării de lucrari reparație partea carosabilă.

Până la data de 11 noiembrie 2020, au loc lucrări de forare pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Lugoj, la kilometrul 409+850 de metri, în zona localității Coșevița, județul Timiș. Din acest motiv, vor fi restricționate banda de urgență și prima bandă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

sursă: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax