Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

InfoTrafic: Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, pentru lucrări la carosabil. Tronsoane vizate

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș.

Până la ora 18.00, circulația este restricționată pe:

  • prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Sebeș, între kilometrii 279+900 metri – 280+050 metri, precum și între kilometrii 285+600 metri – 285+200 metri, pe sensul opus, pentru lucrări de reparații la carosabil.

Poliția recomandă șoferilor să adapteze viteza, să se asigure și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație. Sunt atenționați să nu oprească în mod nejustificat pe banda de urgență.

sursă: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 06.10.2022 at 18:19

    Acum o oră m-am de la Sibiu. Am făcut ruta dus-întors. Ce să vă spun, pe tronsonul spre Sibiu se lucrează. Dar cum ? Parcă s-ar astfalta în bătaie de joc. Toate peticele puse au fie ridicături fie coborîşuri. Te zguduie pur şi simplu la 130 la oră. Oare ce care fac receptia au terminat cursurile de bucătari, că aşa pare. Sau nu se face nici o recepţie. Penibil. Aici sunt banii d-voastră.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax