Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

InfoTrafic: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Aiud-Turda și Autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Se execută lucrări de reparații

Publicat

Circulația rutieră este restricționată marți, 11 mai, între orele 08:30 și 18:00, pe Autostrada A10, tronsonul Aiud – Turda, pentru efectuarea de lucrări de reparații fisuri la partea carosabilă. De asemenea, circulația este restricționată până la ora 15:00 și pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, pentru lucrări de colmatare fisuri. 

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în intervalul orar 08.30 – 18.00,  sunt executate lucrari de reparatii fisuri la partea carosabilă, pe A10 tronsonul Aiud – Turda calea 1, km 66+300-68+000, iar ulterior în nodul rutier Turda, bretelele 1, 2 și 5, de pe raza loc. Moldovenești și Mihai Viteazu, jud. Cluj, motiv pentru care prima banda este restricționată.

Tot marți, 11 mai, pe Autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe restricții de circulație, în urma unor lucrări, astfel:

  • între km 284 – 285, pe raza localității Apoldu, județul Sibiu, sensul de deplasare Sibiu-Deva, va fi restricționată banda doi, pentru lucrări de colmatare fisuri, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax