Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Infotrafic: RESTRICŢII de CIRCULAŢIE pe Autostrada Orăştie – Sibiu, tronsonul Cunţa – Sebeş. Lucrări la camerele de supraveghere

Publicat

autostrada pasarela cugir1 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe parcursul zilei de miercuri, 24 septembrie, pe autostrada A1, în judeţul Alba, pe tronsonul Cunţa-Sebeş este restricţionat traficul rutier pe banda a doua, sensul Orăştie-Sibiu. Se fac lucrări la camerele de supraveghere, până la ora 18.00.

“Pe A1, în judeţul Alba, pe tronsonul Cunţa – Sebeş, din cauza unor lucrări la camerele de supraveghere, este restricţionată circulaţia pe banda a doua a sensului de mers Orăştie – Sibiu, pe porţiunile kilometrice 294+300-296+100 şi 302+300-304+100.

Lucrările se vor executa până în jurul orei 18.00.

Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe prima bandă”, este mesajul transmis şoferilor.

De asemenea, restricţie similară este şi pe tronsonul Piteşti – Bucureşti din A1, între kilometrii 70 şi 69, din cauza unor lucrări la parapetul media. Traficul rutier este restricţionat pe a doua bandă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax