Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Infracțiuni în lanț: Bărbat din Alba, prins fără permis la volanul unui tractor cu care transporta lemn tăiat ilegal

Publicat

Un bărbat de 58 de ani a fost prins transportând material lemnos deținut ilegal cu un tractor fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie 2023, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe raza comunei Lopadea Nouă, au oprit, pentru control, un tractor care era condus de un bărbat de 58 de ani, din comună și care transporta, cu o remorcă artizanală, material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, nu deținea documente legale pentru cei aproape 3 metri cubi de material lemnos transportat, iar remorca nu este înmatriculată în circulație.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar față de bărbatul care conducea tractorul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și tractarea unei remorci neînmatriculate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax