Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Infracţiuni la Aiud: Tânăr prins cu pocnitori deţinute ilegal şi pensionari cercetaţi pentru tăiere de arbori fără drept

Publicat

Poliţiştii din municipiul Aiud împreună cu cei de la Secţia 3 Poliţie Rurală din localitate au organizat, miercuri, între orele 14.00 şi 20.00, o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică, combaterea ilegalităţilor silvice şi prevenirea accidentelor rutiere. Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au constatat şase infracţiuni şi au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale.

A fost identificat V.A. (19 ani), din comuna Hopârta, care deţinea ilegal 50 de pocnitori (articole pirotehnice clasa I). Faţă de tânăr au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, iar obiectele pirotehnice au fost confiscate.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că F.A. (73 de ani), din comuna Livezile, a tăiat, în luna noiembrie, din pădurea proprietatea Primăriei comunei, din locul numit ,,Faţa Tocii”, 26 de arbori nemarcaţi, din  speciile salcâm şi gorun. Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni au fost identificaţi B.C. (61 de ani), din comuna Hopârta, care, tot în noiembrie, a tăiat fără drept, din locul numit “Goroniş”, opt arbori nemarcaţi şi A.D. (53 de ani), din Lopadea Nouă, care, în aceeaşi perioadă, a tăiat fără drept, din locul numit “Pădurea satului”, 16 arbori.

Şi în aceste situaţii, faţă de suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax