Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Infracțiuni rutiere la început de weekend în Alba: Ce au descoperit polițiștii rutieri și câți șoferi s-au ales cu dosare penale

Publicat

politia rutiera

Trei șoferi din Alba s-au ales în ultimele 24 de ore cu dosare penale după ce au încălcat legislația rutieră. Un șofer conducea un automobil cu numere provizorii expirate, altul nu avea permis, iar un al treilea șofer a fost prins beat la volan. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 decembrie 2021, în jurul orei 09.30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în timp ce acționau pe DJ 107B, au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr provizoriu de circulaţie era expirat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, la data de 11 decembrie 2021, în jurul orei 04,00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au depistat un tânăr, de 23 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dorobanți din Sebeș, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Mai mult de atât, potrivit IPJ Alba, la data de 11 decembrie 2021, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Râmeț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax