Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Infracțiuni rutiere: Un bărbat din Alba Iulia a fost găsit băut la volan, la Baia de Arieș. Ce au descoperit polițiștii la Gârbova

Publicat

Două infracțiuni rutiere au fost constatate luni de polițiști. Un bărbat din Alba Iulia a fost găsit băut la volan, la Baia de Arieș, iar un altul a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism neînmatriculat. Au fost deschise dosare penale. 

Luni, polițiștii din Baia de Arieș au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Piața Băii din  oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot în cursul zilei de luni, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza localității Gârbova, au depistat un tânăr de 27 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din luna martie 2022.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax