Connect with us
Publicitate

SPORT

Înfrângere dramatică: „U” Cluj – CS Universitatea Alba Iulia 58-56

Publicat

Returul a debutat cu o înfrângere pentru baschetbalistele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia. Acestea au cedat, duminică seară, în compania grupării Universitatea Cluj. Partida a avut loc la Cluj, iar scorul  final a fost 58-56 (13-15, 16-14, 16-13, 13-13). Această înfrângere a îngropat definitiv șansele albaiuliencelor de a-și mai îndeplini obiectivul fixat și anume clasarea în primele opt echipe a țării.

George Lăncrănjan a început meciul de la Cluj în următoarea formulă: Silvia Grădinaru, Andreea Nemeș, Volha Tămărgeanu, Alexandra Uiuiu și Luiza Voinea.

Cea mai bună marcatoare de la formația noastră a fost Alexandra Uiuiu, cu 13 reușite, ea fiind urmată de Elena Dincă și Andreea Nemeș (ambele câte 10), Volha Tămărgeanu (8), Silvia Grădinaru și Luiza Voinea (câte 6) și Adina Pop (2).

În runda următoare, CS Universitatea LPS Alba Iulia va întâlni BC Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci ce va avea loc miercuri, la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax