Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înfrângere dureroasă pentru Volei Alba Blaj, în prima manșă a finalei Cupei Challenge la volei feminin

Publicat

Înfrângere dureroasă pentru Volei Alba Blaj, în prima manșă a finalei Cupei Challenge la volei feminin. Campioana României a fost surclasată miercuri seara, la Târgu Mureș, de echipa turcă Sistem9 Yeșilyurt Istanbul, după un meci în care a fost de nerecunoscut.

Oaspetele s-au impus clar, cu 3-0 (25-12, 25-18, 25-16), în doar 62 de minute.

Volei Alba Blaj a avut cea mai slabă prestație de până acum în cupele europene, echipa noastră „reușind performanța” ca, într-un meci de trei seturi, să le ofere adversarelor 26 de puncte din greșeli neforțate, adică mai mult de un set.

La finalul partidei, antrenorul principal al campioanei României, Darko Zakoč, a cerut scuze, în numele echipei, tuturor susținătorilor pentru prestația pe care a catalogat-o „rușinoasă”, iar tehnicianul turc, Mehmet Kamil Soz, s-a declarat surprins de ușurința cu care echipa sa s-a impus în acest meci.

Meciul retur va avea loc miercuri, 24 martie, de la ora 14:00 (ora României), la Istanbul, și va fi transmis de Digisport.

Pentru a câștiga Cupa Challenge, Volei Alba Blaj trebuie să învingă cu 3-0 sau 3-1 și apoi să se impună în „setul de aur”.

sursa, foto: Facebook, Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 18.03.2021 at 14:06

    In acest meci am aflat cam care este valoarea (nu a echipei din Blaj) voleiului european la nivel de liga 3. Echipa din Blaj parca ar fi jucat cu echipa II-a, asa de debusolate au fost. Daca Alexia ramanea in tara, nici nu prindea lotul Blajului la 17 ani. Asa s-a intamplat si cu Alupei, care acum este in SUA la UCLA Bruins. Vai de sportul romanesc si de pseudoantrenorii care se dau antrenori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax